et-loader

Nu med vegansk certificering!

Tolure Hairplus X10 Lash hjælper dine øjenvipper og øjenbryn til at opnå deres maksimale længde, tæthed og tykkelse – på en ny, blid og naturlig måde.

De naturlige ingredienser, såsom solsikkeolie, hirse, hvede og rosmarinekstrakt sikrer den utrolige længde effekt. Kombinationen af disse ingredienser har vist sig at forlænge øjenvipperne samt gøre øjenbrynene fyldigere og dermed sikre, at lange flotte vipper ikke længere blot skal være en drøm.
Hairplus X10 Lash stimulerer hårsækkenes funktion, understøtter deres naturlige vækstpotentiale og bidrager til at opretholde, forynge og pleje dine vipper.

Gennem de naturlige ingredienser styrkes hårstrukturens elasticitet og formindsker hermed risikoen for, at hårene knækker. Tolure Hairplus X10 lash garanterer resultater efter 10-12 ugers dagligt brug, mens de første synlige resultater allerede vil vise sig efter blot 4 uger. Den milde formel er rig på planteekstrakter og er god til dem med meget sensitive og sarte øjne.
Tolure Hairplus X10 lash er dermatologisk testet og 100 procent animal cruelty free.

Anvendelse:
2x dagligt, morgen og aften, på øvre og nedre øjenlåg, på et rent og afvasket ansigt. Påfør et tyndt lag serum på øvre, samt nedre vippekant. Hvis du benytter det til brynene, påføres den på de ønskede områder, hvor der ønskes yderligere hårvækst.

NB: For det bedste og hurtigste resultat henviser vi fortsat til vores bedst sælgende Tolure Hairplus.6

Tolure Hairplus x10

DKK 699,00