et-loader

Longri og fyldigari hár og vippur innan 6 vikur !

Eyelash & Hair Growth Set fra M2 Beauté

Cirka ti år efter den vellykkede lancering af EYELASH ACTIVATING SERUM bringer M2 BEAUTÉ med sit HAIR ACTIVATING SERUM endnu en revolutionerende produktinnovation på markedet. Serummet fremmer hårets vækst og tykkelse med sit meget effektive kompleks af aktive ingredienser, som er baseret på forskningsprincipperne og de empiriske værdier i EYELASH ACTIVATING SERUM.

Med Eyelash & Hair Growth sættet fra M2 Beauté kan du på 6 til 8 uger opnå fornyet længde og fylde til dine vipper og på samme tid nå at mærke effekten af den nye Hair Activating Serum. 

Æsken indeholder 5 ml Eyelash Activating Serum og 30 ml Hair Activating Serum.

EYELASH ACTIVATING SERUM er et yderst effektivt aktivt serum, der giver tættere, længere og fyldigere øjenvipper. Endvidere bliver øjenvipperne endnu mørkere og får en karakteristisk kurve. Serummet giver flere øjenvipper, virker forlængende på vækstfasen og forlænger, takket være den plejende effekt, perioden inden de falder af.

EYELASH ACTIVATING SERUM er baseret på et innovativt og meget kraftfuldt kompleks af aktive ingredienser. Kombination af de plejende ingredienser kan allerede efter ca. 6 – 8 uger give længere, tættere og kraftigere øjenvipper. Brugere over hele verden er allerede overbevist over de effektive resultater! EYELASH ACTIVATING SERUM er dermatologisk testet.

HAIR ACTIVATING SERUM forlænger hårets vækstfase og forsinker hårtab. Resultatet er langt, fyldigt og naturligt smukt hår. De begyndende resultater ses på bare seks til otte uger. Den nøje balancerede formulering af HAIR ACTIVATING SERUM er baseret på de nyeste forskningsresultater fra medicin og biokemi og sikrer en førsteklasses kombination af aktive ingredienser.

Ingredienser som Follicusan og sandeltræ stimulerer det ydre lag af hårsækkene og aktiverer hårvækst. De seneste videnskabelige studier beviser også, at vækstfasen forlænges, når hårsækkene udsættes for duft af sandeltræ. Dette er til dels, fordi duften reducerer degenereringen af keratinocytceller i hårfolliklen og derved stimulerer en vækstfaktor.

M2 BEAUTÉ er specialist blandt kosmetikmærker, hvis mål er at fremme naturlig skønhed ved hjælp af effektive aktive ingredienser. Virksomhedens hovedfokus ligger i fremstillingen af fokuserede kosmetiske produkter med innovative ingredienser, der frembringer individuel skønhed og har vist sig at have en hurtig og langvarig effekt.

De seneste opdagelser inden for medicinsk forskning er grundlæggende for vores produkter, der alle er udviklet i samarbejde med internationalt anerkendte forskere og læger. Alle produkter er testet for deres effektivitet i veldokumenterede undersøgelser og opfylder alle dermatologiske krav og EUs kosmetikdirektiver.

M2 serum til vippur áðrenn og aftaná

Anita F áðrenn og aftaná 6 vikur

M2 Vippu serum 5 ml + M2 Hár s...

DKK 1.175,00